Vyzkoušet ZDARMA

Blog Prima úči

Hurá do nového školního roku!

Škola začala a mnozí z vás se budou snažit pomáhat svým dětem s dobrým startem do nového ročníku a úspěšným zvládnutím učiva. Zkuste si usnadnit práci a využijte nový web vytvoře..

Přečíst celý článek

DISTANČNÍ VÝUKA NEMUSÍ BÝT STRAŠÁKEM UČITELŮ

Výukový web „Primaúča“ je určen pro vyučující pedagogy a zástupce škol se zakoupenou školní licencí, která umožňuje realizaci výuky distanční formou, a to bez nutnosti ....

Přečíst celý článek

Výuka českého jazyka doma už nemůže být snadnější

Pro rodiče
Jako rodič máte zajisté plné ruce práce. Kromě dalšího se musíte plně věnovat své profesi, která Vás často zaměstnává víc než plánovaných 8 hodin denně. Kdy....

Přečíst celý článek

Některé dítě vyžaduje k učení spíše klid

Ne všechny děti jsou schopné soustředit se v pracovním ruchu své třídy plně na chápání učiva, které je mu různými formami výuky předkládáno. Na prvním stupni se většinou využívaj..

Přečíst celý článek

Náš malý knihomol

Máte doma potomka, který rád sáhne po knize? Už se vám stalo, že si místo tabletu nebo počítače řekl o knížku? Pokud na obě tyto otázky můžete odpovědět "ANO," zasloužíte velikou..

Přečíst celý článek

Pojďte si hrát

Určitě máte doma alespoň 2 – 3 deskové hry, pár balíčků pexes a karet.

Takže: „Pojďte si hrát!“

Přečíst celý článek

Zlobíš!

Snad každý rodič se při výchově svého dítěte setkává se situacemi, kdy se potomek neřídí danými pravidly a tedy "ZLOBÍ." Jak si ale s takovým chováním, které je v našich očích zl..

Přečíst celý článek

Jak pomoci svému dítěti s učením?

Rodič by neměl suplovat učitele, ale měl by svému dítěti pouze ukazovat cesty, jakými může samo dosahovat svých lepších výsledků, a připravovat ho tak na budoucí samostatný život..

Přečíst celý článek

Mami, já chci počítač!

Dnešní doba nám stále více přináší výdobytky moderních technologií, které se čím dál více stávají součástí života společnosti. Těžko si představit úspěšný vstup do dospělého živ..

Přečíst celý článek

Děti

Plody lásky
s jemnými vlásky
očima andělů
vzhlížejí ke mně.

Přečíst celý článek

Klíč k usměvavému dítěti.

Každý z nás se rodí s balíčkem schopností, které postupně více, či méně rozvíjíme. Záleží na tom, v jakém prostředí vyrůstáme, jaké podněty na nás působí...

Přečíst celý článek